Изгодна реклама в интернет. Невероятни цени. Убедете се сами!
Рекламирайте в сайтове с хиляди уникални потребители на ден.
Рекламни пакети
Може да изберете да рекламирате в който пожелаете сайт и няма да сгрешите. Вие решавате кога и къде да направите реклама. Но ако сте решили да рекламирате по-мащабно или с цел да индексирате добре вашите сайтове и да излизат при търсене в Google на първите места, то ние ви предлагаме рекламни пакети, чрез които рекламата ви струва още по-малко.

Реклама банер+линк за всички сайтове
Рекламирате чрез банери и линкове във всичките ни сайтове само на цена от 1500 лв. на месец. Използват се всичките посочени в ценоразписа стандартни размери на банерите за едно поле на сайт. Банерите ще доведат посетители директно на вашията сайт, а линковете, които ще присъстват в сайтовете ще спомогнат за по-доброто индексиране от страна на Google и другите търсачки.

Реклама банер+линк за един сайт
Когато рекламирате чрез банер+линк за един сайт имате намаление от 10% от общата цена. Изберете да рекламирате за 3 месеца и получавате още 10% намаление.

Реклама банер+линк (период от 1 година)
Получавате намаление от 25% от общата цена ако рекламирате сайт за период от 1 година в един от нашите сайтове.

Реклама линк
Рекламирате само чрез линкове във всичките ни сайтове само на цена от 250 лв. на месец. Линковете, които ще присъстват в сайтове ще спомогнат за по-доброто индексиране от страна на Google и другите търсачки, както и за увеличаване на посещаемостта на сайтът ви. Една от най-изгодните реклами спрямо цена/ефективност.
За контакти: nikstebg@gmail.com